Over ons

Scheepsmakelaardij Goliath is  opgericht door Sjoerd Kampen. De basis is gelegd na overname van jachtmakelaardij Sier Yachting in Sneek met kantoor en verkoophaven op de Hendrik Bulthuisweg in Sneek op 1 januari 2004. Het bedrijf is gegroeid naar een internationaal franchise samenwerkingsverband met meer dan 50 betrokken jachtmakelaars en botenscouts, welke meer dan 500 plezier- en beroepsvaartuigen in de verkoop hebben voornamelijk actief in Europa.
De bedrijfsnaam Scheepsmakelaardij Goliath is vernoemd naar het laatste schip van de eigenaar.

Scheepsmakelaardij Goliath bemiddelt meer dan 10 jaar in Nederland, Europa en daarbuiten

Bedrijfsprofiel

Scheepsmakelaardij Goliath bemiddelt meer dan 15 jaar in Nederland, Europa en daarbuiten. We zijn gevestigd met ons hoofdkantoor op de Hendrik Bulthuisweg 2 in Sneek. We hebben op de Hendrik Bulthuisweg 2 een verkoophaven voor maximaal 12 schepen tot een lengte van 9 meter. Op de Eeltjebaasweg 5 hebben we een verkoopsteiger met 12 boxen voor schepen groter dan 9 meter. Deze twee locaties zitten op een zichtplek op het watersportgebonden terrein met meer dan 50 andere watersportondernemers. Door het hele land zitten onze makelaars zodat er altijd wel iemand bij u in de buurt is. We hebben op meerdere plaatsen verkoophavens en steigers.

Scheepsmissie

Scheepsmakelaardij Goliath heeft net als ieder ander bedrijf een missie. Onze missie is om zo snel mogelijk een koper te vinden voor meer dan 500 bij ons aangesloten klanten. Als wij uiteindelijk de koper hebben gevonden voor een van onze schepen dan gaan wij nauwgezet het traject begeleiden naar een succesvolle overdracht. Bij ons houdt het traject niet op bij het overmaken van het geld en de overdracht van het schip. Onze makelaars zijn betrokken en professioneel en verlenen nog veel service na de verkoop. Het doel is een tevreden klant en een trotse nieuwe bootbezitter.

Scheepsmakelaardij Goliath is uniek met het binnenhalen en verkopen van allerlei typen schepen. Of het schip nu groot is of klein, casco of gelikt, goedkoop of kostbaar. De eigenaren worden door ons op dezelfde manier behandeld. Wij kijken verder dan onze neus lang is. Ook als het schip moeilijk te verkopen is. Wij vinden het een uitdaging om er dan toch iemand voor te vinden. Hiermee onderscheiden we ons. Dat maakt ons anders.

Onze etalage is goed gevuld met meer dan schepen. Daarom richten wij ons op alle nationale en internationale klanten die een plezier en/of beroepsschip zoeken. Van jong tot oud. van Sneek tot Sydney, voor een klein of groot budget, voor de dagjesvaarder tot globetrotter en van de beginnende tot ervaren watersporter. Goliath heeft heel veel aan te bieden voor een hele brede watersport en/of professionele doelgroep.

Scheepsmakelaardij Goliath is uniek met het binnenhalen en verkopen van allerlei typen schepen
Scheepsmakelaardij Goliath heeft een passie voor schepen en is gedreven om voor zijn klanten een nieuwe eigenaar te vinden

Scheepsvisie

Scheepsmakelaardij Goliath heeft een passie voor schepen en is gedreven om voor zijn klanten een nieuwe eigenaar te vinden. Ons werk is onderdeel van onze leefstijl en bindt ons. In onze sterk veranderende wereld zullen wij altijd blijven nadenken hoe we onze klanten het beste kunnen bedienen. Onze ambitie is om niet tegen grenzen aan te kijken maar open staan voor het aangaan van samenwerkingsverbanden met collega’s waar ook ter wereld. Met als uiteindelijke doel: SCHEPEN VERKOPEN.